Efter overtagelsen

Som tiden er fløjet – vi overtog huset fredag den 6. oktober og flyttede ind den efterfølgende dag.

De har fået rettet de fleste af vores punkter på vores fejl og mangel liste – dog mangler maleren at komme. Som jeg tidligere har skrevet har vi været meget utilfredse med malernes arbejde og de fik ikke rettet op på det inden overtagelsen. Det var helt til grin da vi gennemgik huset sammen vores byggeleder – tror at han efterfølgende har haft et par alvorlige samtaler med malermesteren. Anyway der skulle komme en maler onsdag, torsdag og fredag i næste uge for at udbedre “skaderne” – så må vi se om det er nok.

Ellers nyder vi bare endeligt at have fået vores hus, vi har efterhånden fået pakket alle flyttekasserne ud (e.g. ind i skabe) så vi har en lille opgave bagefter hvor vi skal have ryddet op i skabene :-/…

Der kommer nok ikke mange indlæg på denne blog i fremtiden men jeg lader den “leve” på ubestemt tid såfremt andre vil læse i den.

I er naturligvis altid (som andre har gjort det) velkomne til at skrive til os hvis I ønsker at spørge om noget til bygge processen, vores erfaringer med Bülow & Nielsen, byggelederen Jørgen osv.

Tak for denne gang!

En tanke om "Efter overtagelsen"

 1. Tine Cederstrand Møller

  Hej

  Min mand og jeg overvejer netop nu at bygge hus med Bülow & Nielsen, og derfor har jeg læst din blog. Har du nogen gode råd, noget vi skal være opmærkesomme på udover det almindelige med klare kontrakter, alting på skrift osv? Er I forsat glade for huset, eller har der været problemer med det? Synes du at du kan anbefale Bülow & Nielsen?

  Vi har ingen erfarring i byggeri, og vil selvfølgeligt meget nødigt ende som et skræmme eksempel i Kontant eller lignende.

  Med venlig hilsen
  Tine Cederstrand Møller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>