Mere indvendigt arbejdet

Der er ikke sket meget udendørs, vi håber at det er fordi de har bestilt nyt træ til skuret (det andet er sjask vådt og er blevet misfarvet af vind og vejr). Indvendigt er der blevet opsat spejle i badeværelserne, dører ind til stuen, greb på køkken skuffer (det er desværre en om’er – tjek hvor skævt de sidder på et af billederne). Når ja så er der jo også det “mindre” mellemrum ved bordpladen tsk tsk tsk, det er åbentbart et svært håndværk at opsætte et køkken – det kommer de nok også til at udbedre.

koekken koekken koekken koekken koekken koekken koekken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>