Regnvejr

De sidste par dage har der virkeligt været åbnet for sluserne i holbæk og omegn – og vi har jo stadigvæk ikke fået tegl på taget (kun undertag). Jeg er dog af flere omgange blevet beroliget af forskellige fagfolk… undertaget kan sagtens holde. Men i dag tog vi derud, åbnede lemmen til loftet og jeg kravlede op – der var tørt. Næsten tørt. Der var nogle enkelte pytter ned langs midter “bjælken” – det må være fra samlingerne eller lign. men det er ingenting mod det jeg havde gået og bygget op i min fantasi. Så nu er jeg atter rolig.

Jeg har selvfølgelig taget et par billeder til at dokumentere det med (de er taget lige efter en ordentlig skylle).

regnvejr regnvejr regnvejr regnvejr regnvejr regnvejr regnvejr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>